hétfő, február 19, 2007

Kis IWIW statisztika

Van az IWIW-en a "Legrövidebb út" - azaz hány kapcsolaton keresztül juthatok el valakiig, akit nem ismerek. Itt az az érdekes, hogy ki az az ember, akitől a legtöbb kapcsolat indul ki az adott cél felé. Egy-két hírességgel próbálkoztam, a kis statisztikám:

Ha Demszky Gábort szeretném megismerni, akkor Paraszt Kolbász (aka Kóbász, Kolbi, Parasztkóbász) a legmegfelelőbb kiindulási pont. A legmeglepőbb kapcsolat innen A COPD-s Tüdőbetegek Egyesülete. De az Unisex Egyesület is ismeri Gábort, a Skype Club ! (ingyen beszélhet...) is cimbora. A nem kamu nevekben egyébként Szabó Katalin a nyertes.

Nézzük akkor pl. Fodor Gábort, ha már SZDSZ (rohadt sok Fodor Gábor van amúgy). Nála ismét Szabó Katalin vezet, Paraszt Kolbász csak a 2. helyre tekergőzött be.

Kissé komolyabb target: Görög Zita. Na igen, itt van egy pár, a meztelen képes lehet a kamu, a szolidabb is lehet az, de elfogadjuk valódinak, csak most. Hát oda nem vezet kapcsolat (ill. hibajelzés...)

Alföldi Róberthez nem könnyű eljutni, de Tóth Vencel és Hégely Péter lehetne az Út.

Bródy Jánost vagy tízezren ismerik (képtelenség, bökött szerintem gondolkosás nélkül mindenkire), mindenesetre vagy nem lehet hozzá eljutni, vagy nagyon is, a rendszer túlterhelt. Na de mindegy, mert Orosz Eszter lazán bemutathatna neki. Mondjuk 10000 ismerősnél ez nem növeli a fontosságtudatomat.

Tóta W. Árpád felé kiegyensúlyozott a mezőny, Keresztes János, Skoumal Réka megfelelő kiindulási pont kehet.

Na, utoljára még egy politikusch, Kóka János. A nyertes: Szabó Katalin! 2. helyen Treiber Anita és Paraszt Kolbász, holtversenyben.

Na, az a lényeg, hogy minden magyar hírnevességtől egy biztonságos 3 kapcsolatnyi távolságra vagyok, hehe.

Nincsenek megjegyzések: