hétfő, április 07, 2008

Házavatás

Na, hát akkor köszi azoknak, akik eljöttek, elég jól sikerült az este. Külön köszönet azoknak, akik NEM jöttek el, met hát így is alig fértünk, és legalább a rendőrség sem jött olyan korán :) A hatósági fellépés a szokásos volt, először a szomszéd házhoz látogattak el. Mark szóba elegyedett a zsandárokkal (tényleg azok, amikor először kiejtettem franciául a gendermarie-t, kijött), akik megnyugtattak, hogy nemsokára jönnek hozzánk is, ahogy hallják... És igen, miután valaki felrúgta a grillsütőt, meg is történt a hatósági foganatosítás. Azt (is) szeretem Franciaországban, hogy itt ez a szolgáltatás itt ingyenes, míg svájci baráim mindig beleszámolják a 100 frankos büntetést a költségvetésbe. Na de legyen ennyi elég a törvény szigoráról.

A Petra-féle meglepetés sikerült, a tátott szájakról lesz fénykép, ha Márta végre elküldi őket. Szinte mindenki képes volt hazamenni, ez nagy eredmény. Viszont reggel odaagadt a lábam a konyhában a vörösborhoz, emberek, azért viselkedjünk kulturalkoholisták módjára: ha már muszály, maradjon az ital BENT... :))

Másnap reggel pedig volt a Nagy LHC Nyílt Nap, ahol a Grid Café-ben voltam önkéntes. Erről is lesz valami nemsokára. Addig is, az eseményről a svájci TV itt számol be. Bővebben meg itt. Ja, ezekhez azért tudj franciául, bocs.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló ! Naosztán, hogy is szoktad ezeket írni ? Igyekszem megérteni ezt a furi nyelvezetet, de néha nem könnyü... No, a buli jól sikerült !Egyszer azon veszem észre, hogy beszélőre kell mennem ... / a hatóság /... micsoda pazar cselededet, de mily.. dicsőség. ! Jól csinálom Fiacskám ! A bor, ..a mámor... a buli.. a szórakozás..miden ami léhaság.. és mikkor nő be a fejünklágya ?!.No de minek, már ahhoz késő van ?Ezt csak megszokni kell, és utánna valymi nehéz abbahagyni... Vagy az életnek csak ezt az oldalát látjuk? Lassan nem is lessz nehéz megérteni az ősödet, hiszen ő is mindennap rószaszín világot lát, csak ő primitívebb módszerekkel...A leirtak minő gondolatok, merengések, de jó lenne ha tudnék azonosulni ezzel a világgal. Reméllem nem padlószőnyeg van, mert Vaszilyra emlékeztet ....és a kulturalkoholistáknak kár lenne az a jó lőrét .. kitenni.. bent maradjon, had butitson .... Imé a hozzászólásom a blogghoz. Egyre érdekesebbé válik, hű olvasója maradok!!!! Anya ősöd

Névtelen írta...

Helló ! No akkor hogy is van ez az izé ..Próbálom megérteni a szöveget, némi több kevesebb síkerrel, de a lényeget értem.Megpróbálok laza lenni, hisz ez a menő. No akkor a buli jól sikerült ! Örülök , hisz ha buli van akkor minden oké... Bor, kaja, ..mámor... jól él a külföldre ment magyar.. használjuk ki amig lehet...rózsaszin világ stb. Aztán mikor nő be a fejünklágya ?..Csak elkezdeni kell .. hatóság ? .no mit gondolnak, nehogy mán ! Bor szétöntve, minek az ész .. kulturalkoholisták, diplomás ereszd el a hajamat, huj .haj.hajajaj !! Na jól csináltam eddig Fiacskám ? Ez a fránya számitógép.Még a primitivnek vélt anyám a végén belelát olyan dolgokba, ami nem is tartozna rá. Jé, az anyám megtanult számítógépezni, / ja még csak tanulgat / pedig ő ilyemre nem képes, ki sem néznénk belőle... Ezek a blogok egész izgalmasak, maradok továbbra is hű olvasója . Kérem az izgalmasnál izgalmasabb cikkeket. Az ősödnek is igy lett rózsaszin az élete, és azóta ugy maradt... Na sok sikert.. Boccs ha nem voltam teljesen laza és menő legközelebb jobb lesz. Anya ősöd